Midwinterhoornwandeltocht

Vorig jaar hebben we het moeten missen maar de voorbereiding voor de midwinterhoornwandeltocht voor dit jaar ligt op volle snelheid. Of het door zal gaan? Dat is helemaal afhankelijk van de berichten die tot ons komen via de overheid!
Intussen gaan wij, “Stichting Toercommissie Schoonebeek”, samen met “Petanque Club Schoonebeek” en de midwinterhoornblazers van de “Sconbecker Blaosers”, die op de route op verschillende plaatsen de oeroude klanken de wandelaars zullen begeleiden, door met de voorbereiding.

Zeker is dat er aanpassingen zullen zijn. Zo zal de inschrijving online gaan en in tijdsloten gestart worden vanaf ’t Aole Gemientehoes. Er is één route van 6 km zonder onderbreking, die uiteraard met lampjes uitgezet zal worden. De finish is zoals gewoonlijk bij de Petanque Club aan De Kampen 20, waar na afloop een heerlijke kop snert of een broodje genuttigd kan worden.

Sneeuw, winterkou, alles wat de sfeer, maar kan verhogen is welkom maar vooral hopen we er op dat de tocht door kan gaan. Via onze website www.boortorenwandeltocht.nl en Facebook is de actuele stand van zaken te lezen!

Start                      : Jeu de boules Petanque Club
Finish                    : Jeu de boules Petanque Club
                               De Kampen 20, 7761 CK Schoonebeek
Startgeld               : € 3, 50
Starttijd                 : 16.30 – 17.30 uur
Voor informatie   : www.boortorenwandeltocht.nl of  www.pcs-site.nl

N.B.
In verband met het veiligheidsaspect wordt dringend aangeraden reflecterende kleding te dragen en een zaklamp mee te nemen.