BMX Lichtwedstrijd / 40 jaar bestaan

Op 16 december 2023 bestaan The Derrick Crossers 40 jaar!

Dit willen wij natuurlijk uitgebreid vieren. Dit doen wij in combinatie met onze jaarlijkse lichtwedstrijd. Wij gaan dit jaar dus extra uitpakken en hopen dat de rijders zich daarbij aansluiten. Ook niet rijders zijn meer dan welkom om alle pracht en praal te komen bekijken!

Voor de mooist versierde fiets en mooist verklede crosser zijn er natuurlijk leuke prijzen te winnen. Dit jaar zal er ook een prijs zijn voor de mooist verklede bezoeker!

Aanvang training: 16.30
Aanvang wedstrijd: 18.00

Inschrijven is mogelijk tot woensdag 13 december 18.00 uur. De kosten zijn € 3.50
Inschrijven op de wedstrijddag kan van 16.00 tot 17.00 uur en kost € 5.00

Inschrijven kan als district wedstrijd (via de vereniging) of via wedstrijdsecretariaat@thederrickcrossers.nl


Elk jaar organiseren The Derrick Crossers een lichtwedstrijd in Schoonebeek. Hierbij staat de gezelligheid en het op een leuke manier afsluiten van het seizoen centraal. De rijders fietsen natuurlijk gewoon een wedstrijd, maar er zijn ook prijzen voor de mooist versierde fiets en de mooist verklede rijder. Dit jaar vieren wij ook dat wij precies 40 jaar bestaan en daarmee het BMX’en voor ieder niveau mogelijk maken. Dit jaar hebben wij daarom een extra prijs voor de toeschouwer die het mooist verkleed is. Iedereen is welkom om gezellig te komen kijken, aanmoedigen of zelf enthousiast te worden over het BMX’en dus wees vooral welkom.

The Derrick Crossers