Start voorbereidende werkzaamheden opruimen putten locatie Schoonebeek 447

Zoals eerder aangekondigd zal de NAM in de komende periode diverse werkzaamheden uitvoeren in de omgeving Schoonebeek. We starten binnenkort met voorbereidende werkzaamheden op locatie Schoonebeek 447 (SCH-447) aan de Beekweg.


Voorbereidende werkzaamheden opruimen SCH-447
In de loop van oktober zullen we op locatie SCH-447 starten met werkzaamheden ter voorbereiding op het definitief opruimen van twee oude gasputten op deze locatie. Deze werkzaamheden vinden in dagdienst plaats. Tijdens deze werkzaamheden zullen er meer personen en wat groter materieel op de locatie aanwezig zijn dan normaal. Het is de verwachting dat aan het eind van dit jaar de oude putten definitief opgeruimd kunnen worden. Hierover volgt terzijnertijd dan nieuwe berichtgeving.


Het is goed om te weten dat deze werkzaamheden plaatsvinden voorafgaand aan de nieuwe plannen van de NAM om volgend jaar twee waterinjectieputten te boren op dezelfde locatie SCH-447. Hiervoor zal de NAM eerst de benodigde vergunningen moeten verkrijgen.


Contact
Mocht u vragen hebben over onze werkzaamheden, dan kunt u contact met ons opnemen. Tijdens kantooruren kunt u contact opnemen met Pieter Jan de Bos via 0592 – 363881 of per mail pieterjan.debos@shell.com. U kunt ook 24 uur per dag contact opnemen met onze centrale meldkamer: 0592 – 364000.