Aanpassing van onze nieuwspagina

Nog meer gemak voor de bezoekers van onze website

Sinds gisteren is onze nieuwspagina aangepast. Op de bovenste rij vind je nu drie vaste buttons: Ondernemersnieuws, Gemeentenieuwe en Nieuws Dorpsbelangen. Alle berichten die in deze categorie vallen zijn hierachter te vinden. Dat gaat sneller dan nu, want dan staan ze kriskras door alle (de vele) nieuwsberichten.

Dorpsportaal Schoonebeek

Onder de drie vaste buttons komen op het eerste blad de eerste negen ‘algemene nieuwsberichten’ en daarna op de vervolgpagina’s telkens twaalf per blad. Als we een specifiek bericht uit de drie genoemde categoriën belangrijk en urgent vinden, dan plaatsen we die ook onder het algemene nieuws.

Ook nieuw is de archieffunctie. Na een maand komt een bericht in het archief. Dan zijn ze echter nog steeds beschikbaar. Daarvoor hebben we sinds kort de zoekfunctie. Deze vind je in de menubalk.

Hiermee hopen we de gebruikersvriendelijkheid van onze website nog wat verder verbeterd te hebben. Als u nog andere verbetermogelijkheden ziet, stuur ons dan een berichtje. Daarvoor kunt u het contactformulier gebruiken.