Benefietconcert ‘Eksjun Forever Young’

Eksjun, een regionaal geliefde blues-rockformatie uit Schoonebeek, komt voor één laatste keer samen om hun muziek te laten horen en herinneringen op te halen.

Maar dat is niet alles! We hebben een geweldige line-up samengesteld met acht bands en twee duo’s die verdeeld over twee podia zullen optreden op de prachtige locatie van FOOD in the WOOD.

Dit speciale evenement komt voort uit een hartverwarmend initiatief om steun te bieden aan Alzheimer Nederland, geïnspireerd door de recente diagnose van Alzheimer bij Jan Hubers, de drummer van Eksjun.

Van blues-rock tot country, pop, soul en boerenrock, we hebben voor elk wat wils! Natuurlijk zal Eksjun zelf ook een set van drie kwartier spelen met hun tijdloze nummers uit het verleden.

Op 22 maart om 18:00 uur start de kaartverkoop en binnenkort maken we de line-up bekend! Tickets zijn verkrijgbaar voor slechts € 15,00 (excl. €1,- servicekosten) en er zijn maar 500 beschikbaar.

Maar het gaat niet alleen om de muziek – we hebben een doel gesteld om minimaal € 5.000 op te halen voor Alzheimer Nederland. Help ons om dit doel te bereiken door te doneren via de link in de bio!

Laten we samen genieten van muziek met een doel!

Voor meer informatie: Facebookpagina ‘Benefietconcert Eksjun “Forever YOUNG”