Broers en zussen Bouwers: Samen 1000 jaar

Achterste rij v.l.n.r. Lammert, Ciska, Hans, Frans, Lucas, Ineke, Egbert, Ernst-Jan. Voorste rij v.l.n.r. Hennie, Ria, Anna, Geke, Albert, Ger, Harrie, Ada. Foto’s: Joop Robben en Hennie Lubbers

De broers en zussen Bouwers vierden zaterdag 21 augustus het feit, dat zij gezamenlijk de respectabele leeftijd van 1000 jaar hebben bereikt. Alle reden voor een feestje! Zeker, omdat alle zestien kinderen uit dit gezin nog in leven zijn. De jongste is 49 jaar, de oudste is 72 jaar oud.

Als feestlocatie werd gekozen basisschool De Oliebron. Niet zonder reden, want alle kinderen (negen jongens en zeven meisjes) zijn er op school geweest en ook hun vader was er ooit leerling.
Het werd een uitermate gezellige dag, waarop het bovendien prachtig weer was om buiten te zijn, te genieten van koffie met gebak en lunch, een fotopuzzeltocht te doen en de dag af te sluiten met een koud en warm buffet.

In De Jaknikker, die op donderdag 23 september verschijnt, staat een interview met de familie waarin zij terugblikken op hun jeugd.

Van oud naar jong voor het ouderlijk huis Europaweg 97
Met aanhang