Enquête 2022

ENQUETE IS GESLOTEN

Beste dorpsgenoten,

We zijn nu een jaar op weg met het Dorpsportaal Schoonebeek. Een jaar waarin we twaalf Jaknikkers hebben uitgebracht, steeds meer inhoud op onze website hebben geplaatst en de nodige berichten via Facebook en Instagram hebben gepubliceerd. Onze lijfspreuk is ‘Van en voor alle Schoonebekers’ en dat betekent ook dat we van tijd tot tijd toetsen of we voldoende aansluiten bij uw wensen. Na ons eerste jaar is dit daarvoor een geschikt moment.
Om te weten of we de goede dingen doen en of we deze goed doen, hebben we een enquête opgezet. Deze vindt u ook als losse bijlage bij deze Jaknikker.
We hopen dat u ons (en uzelf) helpt door deze in te vullen en aan ons te doen toekomen. Ook als u denkt ‘het gaat wel goed zo’ hopen we dat u dit via het enquêteformulier kenbaar wilt maken. Het principe ‘geen bericht, goed bericht’ helpt ons niet echt. Op het oog lijkt het misschien wel veel, maar dat valt erg mee. En hoe meer reacties we krijgen, hoe betrouwbaarder het resultaat!
Op basis van de uitkomsten gaan we door met de dingen die we blijkbaar goed doen en gaan we zaken veranderen waar dat aangegeven wordt.
De enquête kan hieronder digitaal ingevuld worden, wat onze voorkeur heeft omdat de verwerking automatisch gaat.
De enquête is anoniem, tenzij u zelf uw contactgegevens wilt invullen.

De sluitingsdatum is dinsdag 15 februari. Alvast bedankt voor uw bijdrage!

Bestuur en redacties Dorpsportaal Schoonebeek