Fit-R is nu eigenaar van het Gezondheidscentrum

FIT-R fysiotherapie en cesartherapie heeft het gebouw van Gezondheidscentrum Schoonebeek aan de Europaweg 105B gekocht. Hun praktijk is er reeds jaren gevestigd. Wat betreft de andere gebruikers van het pand verandert er niets. Inge Otten en Wouter Ensink vertellen over hun stap. 

Behoud gezondheidscentrum

“Domesta bood het pand te koop aan, omdat commercieel vastgoed niet meer tot hun corebusiness behoort. Wij besloten het pand te kopen”, vertelt Wouter. Inge vult aan: “Sinds 2 september zijn wij eigenaar van het pand en daarmee ook verhuurder. Inzet was behoud van het gezondheidscentrum. Zij zijn van plan om de binnen en buitenzijde van het pand te moderniseren, waarbij ook duurzaamheid om de hoek komt kijken. “Dan kan het gebouw weer vele jaren mee.” 

Bij FIT-R werken vijf fysiotherapeuten. “Binnenkort”, vertelt Wouter, “gaan wij aan de slag met echografie. Binnen onze praktijk kennen we vele specialisaties, zoals manuele therapie, bekkenbodemtherapie, oefentherapie Cesar, haptonomie, dry needling, oedeemtherapie en fysiofitness.” Inge laat weten, dat de praktijk is aan gesloten bij het oncologennetwerk, het COPD-netwerk en het schoudernetwerk. Onderdeel is nu ook TIGRA, waarmee bedrijven worden geholpen hun medewerkers fit en vitaal te houden. www.fitr-fysio.nl