Fysiotherapie Barla | Hoff: een mooi team

Sinds augustus van het afgelopen jaar is Fysiotherapie Barla | Hoff gevestigd aan de Europaweg 76A. De eigenaren, Irina Hoff en Trijnie Barla waren reeds jaren actief in de hoofdvestiging in Nieuw-Schoonebeek. “We hadden al wel een dependance aan De Wingerd, maar we hebben besloten te verhuizen om meer mogelijkheden te bieden”,
aldus de dames.

Zowel Irina als Trijnie werkten eerder in paramedisch centrum Dorgelo in Nieuw-Schoonebeek. “Willem Dorgelo vroeg of wij belangstelling hadden om de praktijk over te nemen. Dat hadden we zeker en zo was de overname in 2016 een feit. Eerst met behoud van de naam, maar in 2018 werd de naam gewijzigd in Barla | Hoff”, vertellen zij, elkaar aanvullend. Trijnie lacht: “Ik kende Dorgelo al wel en verzuchtte al eens, dat het fijn zou zijn om in zijn praktijk te werken. En dat is dus gebeurd.” Irina kwam binnen als stagiaire en is gebleven. “Het was wel een hele stap”, aldus Irina, “er komt meer bij kijken dan je denkt. We hebben nog allerlei ideeën, maar door corona maken we even een pas op de plaats.” De praktijk telt inmiddels negen medewerkers en twee stagiaires.

Behandelingen
Fysiotherapie Barla | Hoff biedt een compleet scala aan behandelingen: fysiotherapie, manuele therapie, bekkenbodemtherapie, dry needling, litteken behandeling, fitness, hart- en longrevalidatie en behandelingen voor Parkinson. Er is een COPD trainingsgroep en er zijn behandelingen voor mensen met diabetes en obesitas. Dit is slechts een greep uit het complete aanbod. Meer informatie staat op de website www.barlahoff.nl.

Mooi team
“We hebben”, zo stellen de dames, “een mooi team. Iedereen heeft zijn eigen specialisme. Cliënten kunnen hier terecht van maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 20.30 uur, dus ook voor en na werktijd zijn er mogelijkheden voor behandelingen.”