Geldloket Emmen verhuist naar De Bukakkers 20

Vanaf 9 januari 2023 kunnen inwoners van de gemeente Emmen terecht op de nieuwe locatie van Geldloket Emmen aan De Bukakkers 20 in Emmen. Het Geldloket verhuist mee naar het nieuwe pand van Growing Emmen.
Het nieuwe pand ligt aan de rand van het centrum in Emmen en heeft ruime gratis parkeergelegenheid.
Vanuit het centrum is Geldloket Emmen ook te voet of met de fiets eenvoudig bereikbaar. Vanaf 23 december sluit het oude pand aan de Parallelweg 36 om alles te verhuizen naar de nieuwe locatie.


Geldloket Emmen is in februari 2022 gestart om inwoners van de gemeente Emmen te helpen bij financiële vraagstukken. Vanaf de start hebben medewerkers van het Geldloket al meer dan 350 geldvragen van inwoners beantwoord. Ook hebben zij een groot aantal mensen geholpen bij het aanvragen van energietoeslag en het invullen van uiteenlopende formulieren. Veruit de meeste geldvragen kunnen de medewerkers van het Geldloket beantwoorden bij de eerste afspraak.


Over Geldloket Emmen
Inwoners uit de gemeente Emmen kunnen gratis bij Geldloket Emmen terecht voor alle vragen over geldzaken, voor informatie en onafhankelijk advies. Bijvoorbeeld voor bespaartips, informatie over regelingen of toeslagen of voor een gesprek om beter rond te komen. Ook voor informatie over veranderingen in je leven, bijvoorbeeld als je kind 18 wordt, als je je baan verliest, je vaste lasten veranderen of je met pensioen gaat. Medewerkers van Geldloket Emmen kunnen inwoners wegwijs
maken bij het regelen van alle geldzaken en helpen om ingewikkelde informatie te begrijpen.


Meer weten?
Langskomen bij Geldloket Emmen kan vanaf 9 januari 2023 aan de Bukakkers 20 tijdens openingstijden mét of zonder afspraak. Een afspraak maken kan via de website geldloket.emmen.nl/afspraak. Inwoners kunnen ook telefonisch of per mail terecht bij het Geldloket voor informatie en advies via 0800 – 0009 (gratis) of info@geldloket.emmen.nl. Op geldloket.emmen.nl is informatie te vinden over allerlei geldzaken.