Golfdriver.nl biedt enorm pakket A-merken op gebied van golfsport

Tekst: Esselien de Groot
Foto: Henny Lubbers

Wilco en Sonja Jordaan hebben zich onlangs aan de Norbruislaan in Schoonebeek gevestigd met hun internetbedrijf GolfDriver.nl. Het paar woonde tot voor kort in Barendrecht. Hun internetbedrijf bestaat inmiddels zo’n twaalf jaar en richt zich puur op de A-merken. Het assortiment bestaat uit onder andere golfclubs zowel voor heren en dames als kinderen, golfsets, -trolleys, -tassen, een enorm assortiment accessoires en golfcadeaus

De familie Jordaan

Wilco: “Het voorjaar en de zomer zijn voor de golfsport natuurlijk het hoogseizoen. In de winter richten we ons daarom met Skihelm-Online.nl, een tweede webwinkel, ook op wintersportproducten.”
Hun klantenbestand wordt voornamelijk gevormd door klanten uit Nederland en België maar ook daarbuiten zoals Duitsland, Scandinavië en Portugal. De werkzaamheden zijn inmiddels zo uitgebreid, dat naast Drents personeel ook Sonja volledig in het bedrijf werkt. Bovendien is er binnenkort ook weer plek voor stagiaires.

“Wij hadden meer ruimte nodig voor ons bedrijf, dat in Zwijndrecht zat. Daarbij wilden we kijken of wonen en werken op één locatie mogelijk is maar in het westen lukte dat niet”. aldus Wilco. Dé plek waar dat wel kon, werd gevonden in Schoonebeek. Sonja vertelt dat haar ouders in Duitsland, niet zo ver over de grens van Schoonebeek, wonen. “Wij houden van het buitenleven en vinden de plek in Schoonebeek ideaal met alle voorzieningen in de buurt.”

De verbouwing van kantoor en magazijn van de webshop is vooral gedaan door lokale ondernemers. “We vinden, dat lokale ondernemers moeten worden gesteund”, aldus Sonja. Gezien de aard van het bedrijf is showroomverkoop niet mogelijk. “De mensen kunnen wel even iets bekijken of ophalen maar detailhandel is hier niet toegestaan”, laat Wilco weten.

Meer weten? Kijk dan op de website www.golfdriver.nl