Je hebt mail! Doe je mee?!

Voor en door kinderen
We weten inmiddels dat veel mensen de Jaknikker een mooi blad vinden. Er staat voor iedereen iets in, het ziet er mooi uit en het is gewoon leuk om te lezen.
Uit de reacties op de rebus merken we ook dat ‘onze (jeugd)pagina’ veel wordt gelezen.
De oplossing van de rebus is ook de reden dat we dit stukje schrijven; De Jaknikker is ook voor jou!
De rubriek ‘Je hebt MAIL!!!’ zou door kinderen zelf gevuld kunnen worden. En daar moeten we nog een beetje aan wennen. Daarom was er de vorige keer een rebus en nu plaatsen we dit verhaaltje. Alle begin is moeilijk, maar we willen jullie graag oproepen om jouw verhaal hier te delen.

Wat kun je dan schrijven?
Nou, je zou iets kunnen schrijven over iets wat je hebt meegemaakt in Schoonebeek. Of iets dat je opvalt bij ons in het dorp. Misschien vind je dat er een speelgoedwinkel in Schoonebeek moet komen. Of dat er een kudde Schoonebeker schapen (ja, dat ras bestaat écht!) in het dierenparkje moet komen. Misschien heb je een mooie spreekbeurt gehouden of wil je graag een actie opzetten. Je ziet: voorbeelden en ideeën genoeg.

Om je nog een beetje extra uit te dagen spreken we af dat degene van wie de bijdrage geplaatst wordt een waardebon krijgt die je kunt besteden bij Snackpoint de Buur’n of snackbar Rockefeller.

Stuur je bijdrage naar redactie@dorpsportaalschoonebeek.nl

WIJ REKENEN OP JULLIE!

Rhea Boxum
Peter van Ommen