Koningsvliegeren Schoonebeek 2022

Eindelijk, het mag weer! Na twee stille jaren op Koningsdag mag alles weer uit de kast worden gehaald om er een mooi feest van te maken. Stichting Koningsvliegeren Schoonebeek heeft er alles aan gedaan om een mooi programma in elkaar te zetten. En dat staat er ook! 

Op dinsdag 26 en woensdag 27 april is op het Boô veld van alles te doen voor jong en oud. Op dinsdag 26 april zal er om 20.00 uur gezamenlijk geproost worden en zo wordt Koningsvliegeren 2022 geopend.

Aansluitend is er feest in de tent met De Moeflons! De toegang is gratis!

 

Op 27 april zal Koningsdag weer traditioneel worden gevierd. Er wordt voor de grote tent een vrijmarkt gehouden. Vanaf 08:00 uur is iedereen welkom om er te gaan staan. Vliegeraars zullen dan een poging doen een aantal mooie creaties in de Schoonebeekse lucht te zetten. Rond de middag kunnen kinderen meedoen met een workshop Fietsen Versieren. Samen met De Vliegerende Hollander, fietsenmaker Leen en anderen kun je jouw fiets zo mooi mogelijk versieren voor de optocht die direct erna wordt gehouden. Opgave voor deze workshop is wel noodzakelijk via info@koningsvliegeren.nl. Duo The Great Borrelnootjes zal ’s middags voor een gezellige muzikale sfeer zorgen. Bij mooi weer niet alleen op het podium, maar ook op het terras. Natuurlijk kan een verloting niet achterwege blijven op zo’n dag. De ondernemers en vrijwilligers hebben weer een aantal mooie prijsjes ter beschikking gesteld hiervoor. Willen de kleinsten onder ons zich lekker uitleven? Dat kan, want ook is er aan een springkussen gedacht. Kortom, veel gezelligheid en feest voor jong en oud tijdens Koningsvliegeren Schoonebeek 2022!

www.koningsvliegeren.nl