L&S Hairstyling vestigt zich aan De Pallert

L&S Hairstyling verhuisde onlangs van De Wingerd naar De Pallert 34 aan de zijde van de Europaweg. De opening van deze fraaie kapsalon vond plaats op 1 december.

De kapsalon begon onder de naam Haarstudio Linda met als eigenaar Linda Orzada. Zij kreeg op 1 januari 2016 gezelschap van Sandra Bunskoek. De dames zijn nu allebei eigenaar van de zaak en heet sinds die tijd L&S Hairstyling. De kapsalon beleeft binnenkort dus het eerste lustrum onder deze naam. Zij en Sandra kennen elkaar al vele jaren en werkten al eerder samen in een kapsalon. Toen de kans zich voordeed, stapte Sandra bij Linda in de zaak. Daarnaast is Sabrina Pauw het vaste gezicht, zij werkt al negentien jaar in de kapsalon. “We hebben een superteam, dat sinds een tijdje is aangevuld met drie stagiaires”, vindt Sandra.

De kapsalon werd geheel naar eigen smaak ingericht. “We hebben alles zelf gedaan met hulp van onze partners. We wilden een modern, gezellig en huiselijk interieur en dat is gelukt. We hebben zulke leuke reacties gehad”, zeggen Linda en Sandra tevreden “We hopen hier in ieder geval nog eens twintig jaar te zitten.” Het team van L&S Hairstyling is steeds op de hoogte van de nieuwste technieken en producten. “Een kapsel moet bij je passen, dat is iets persoonlijks. Je moet niet zomaar de trends volgen, iemand moet zich prettig voelen met het kapsel”, is de overtuiging van Linda en haar team.