Multi-Gym Schoonebeek biedt scala van mogelijkheden

Tekst: Esselien de Groot

Schoonebeek – Ibrahim Hadla en Selina Teunissen zijn sinds 1 mei 2020 de trotse eigenaren van Multi-Gym aan de Nieuw-Amsterdamseweg 70-72, waar voorheen Fit in Balance was gevestigd.

“We hebben”, vertelt Selina, “het bedrijf overgenomen tijdens de eerste lockdown. Dat was een beetje zuur, maar we hadden wel tijd om het interieur geheel te veranderen naar onze eigen smaak. Tijdens die lockdown vonden trouwens wel buitenlessen plaats.”

Foto: Hennie Lubbers

Begeleiding
Persoonlijke begeleiding staat hoog in het vaandel bij Multi-Gym waar met name Ibrahim actief is. Selina is verpleegkundige en ondersteunt Ibrahim waar nodig, bijvoorbeeld op administratief vlak. Ook sport zij wel mee met de bezoekers. “We hebben bovendien een fijn, professioneel team.”

Aanbod
De naam Multi-Gym is niet voor niets gekozen. Het aanbod is werkelijk voor iedereen, ongeacht kleur en leeftijd. De jongste bezoeker is 12 jaar oud, de oudste is 82. Er zijn speciale programma’s voor heren, dames en kinderen op allerlei niveaus. “Bij aanmelding”, aldus Selina, “houden we een intakegesprek en maken dan een fitnessschema aan. Na twaalf weken volgt een evaluatie en kan het schema worden aangepast.”

Het aanbod kent zowel personal training als groepslessen. Een greep uit het aanbod is bodybuilding, wedstrijdbegeleiding, voedingsadvies, bodypump, steps, gritt, trampoline/jumping fitness en voor de kinderen crosskids.

Specialisaties
Ibrahim is gespecialiseerd in het helpen van mensen tijdens hun revalidatieperiode. Daarnaast is hij professioneel bodybuilder. Hij won diverse internationale prijzen. Ibrahim kwam in 2015 naar Nederland vanuit Syrië, waar hij twee grote sportscholen had. Selina: “Hij biedt begeleiding aan de mensen die willen meedoen aan wedstrijden. We hebben dan ook klanten uit de wijde omgeving, tot Groningen aan toe.”
Ibrahim behaalde afgelopen jaar veel successen met het begeleiden van klanten die willen afvallen in combinatie met een voedingsplan en personal training. Deze successen worden gedeeld op de sociale media.

Groeien
“Wij zijn jonge ondernemers”, zegt Selina tot slot, “en willen graag groeien. Wij wonen in Emmen en ons oog viel op deze sportschool. We hebben onze sportschool in Hasselt verkocht om de focus op Schoonebeek te richten.”

Multi-Gym is geopend op maandag van 7.30 tot 21.00 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 8.30 tot 21.00 uur en zaterdag en zondag van 8.30 tot 12.30 uur. Mensen zijn altijd welkom om binnen te lopen om een kijkje te nemen of een afspraak voor een proefles te maken.

Informatie over alle mogelijkheden staat op de website: www.multigym-schoonebeek.nl.