Nieuwe eigenaren voor Healthclub Topvorm

Tekst: Esselien de Groot
Foto: Henk Bohmers

Healthclub Topvorm in Schoonebeek is per 1 juni overgenomen door Leon Welink (25) en Jellie Witteveen (23). Zij namen daarmee het stokje over van René en Alanda Tieben. Het team van Topvorm blijft ongewijzigd.

Leon is zeker geen onbekende, want hij komt er al heel wat jaren. Naast dat hij er vanaf zijn vijftiende al traint, heeft hij er vroeger ook zelf gewerkt. Toen Leon het aanbod kreeg om de zaak over te nemen, heeft hij met de hulp van Jellie deze kans met beide handen aangegrepen.” Tot 1 juni werkte Leon als operator en was Jellie verkoopmedewerker.

Topvorm begon in 1997 en bestaat dus al 24 jaar. De healthclub is gevestigd aan de Europaweg 120 op de hoek van de Burgemeester Osselaan. “René en Alanda waren toen ongeveer even oud als wij nu zijn”, vertellen Leon en Jellie.

Vol trots tonen Leon en Jellie de mogelijkheden in Topvorm en die zijn talrijk voor jong en ouder. Met hun Technogym-line bieden zij allerlei fitnessmogelijkheden, van personal training tot revalidatie, krachttraining en bedrijfsfitness en van fitness voor jeugd en 55-plussers. Ook is er volop keuze uit groepslessen, zoals (basic)steps, bodyshape, tae-bo, spinning en jump-fitness. Verder zijn er twee zonnebanken en mogelijkheden om verantwoord af te vallen.

Het tweetal is natuurlijk heel blij, dat het centrum weer open mocht na de lockdown. Dat er ook ouderen komen, is een vaststaand feit. “Het oudste lid is mijn oma van 89”, vertelt Leon. “Zij sport hier al vanaf het begin, ik mag haar nu begeleiden.”

Topvorm is dagelijks geopend. Kijk voor alle mogelijkheden van Topvorm en de openingstijden op www.healthclub-topvorm.nl of kijk voor het laatste nieuws op de Facebookpagina van Healthclub Topvorm.