Onze mensen

Wat heel mooi is en helemaal past bij onze lijfspreuk ‘Van en voor Schoonebekers’,
is het feit dat we op enkele uitzonderingen na, alles met vrijwilligers doen.
In totaal maar liefst 55! Daar zijn we heel trots op.

Bestuur
Het bestuur bestaat op dit moment Will Wesseling (penningmeester), Carl Weelink (secretaris), Margriet Weerman en Kees Veenstra (voorzitter). Laatstgenoemde is, als één van de oprichters, tijdelijk bestuurslid. Hij bekleedt een functie in de uitvoering en dat is een ongewenste combinatie met het bestuurswerk. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe bestuursleden. Klik hier voor de vacature en het profiel van een bestuurslid.

Redactie
De Redactie zorgt voor de vulling van het magazine. Zij bestaat uit de volgende vrijwilligers: Ingrid Gelton, Gonnie Heidemans, Peter van Ommen, Corry Snieder, Gea Straub en Kees Veenstra (hoofdredacteur). Daarnaast is Esselien de Groot (zelfstandig journaliste) lid van de Redactie.

Websiteteam
Ons Websiteteam beheert en vult de website en bestaat uit Eric Meppelink, Liesbeth van Ballegooijen en Martin Koers.

Fotografenteam
Ons Fotografenteam bestaat uit Bertha Hooijveld, Jan de Jonge, Dinie de Jonge-Supheert, Martin Koers, Joop Robben, Herman van Scheepen, Jan Slomp en Dries Vrielink.

Verkoopteam
Ons verkoopteam houdt zich bezig met de verkoop van advertenties in het magazine en buttons op de website. Dit team bestaat uit: Dirk Jan de Gier, Marcel Heidemans en Kees Veenstra.

Social Media Team
Onze Facebook- en Instagrampagina worden beheerd door Ingrid Gelton. Hiervoor bestaat een vacature waarvoor we met iemand in gesprek zijn.

Bezorgteam
Ons Bezorgteam zorgt ervoor dat alle Schoonebekers maandelijks het magazine in de bus krijgen. Een hele grote groep: Dhr. Gijlers, Mw. Stokman, Fam. Beuker, Mw. De Jonge, 
Fam. Doezeman, Fam. Stokman, Fam. Rotmensen, Fam. Strating, Fam. Kuipers, 
Fam. Rijs/Ploeger, Fam. Bouwers, Fam. Buter, Mw. Pijfers, Fam. Klaassen, Mw. Vrielink,
Fam. Schutten, Fam. Slomp, Fam. Hindriks, Fam. Maatje, Fam. Mulder, Fam. Hooijveld,
Fam. Klaassen, Fam. Ensink, Mw. Kiers, Fam. Jager, Fam. Schoemakers, Fam. Meijer, Fam. Vrielink, Fam. Elzing, Mw. Beukema, Fam. van Scheepen en Albert Vrielink (coördinator).