Overdracht Kapsalon Bouclé

Bedankt!
23 Jaar geleden ben ik begonnen met Kapsalon Bouclé. In al die jaren heb ik samen met mijn superlieve, kundige collega’s met veel plezier en ontzettend veel passie mogen werken. De kwaliteit die jullie gewend zijn van Bouclé zal dan ook zeker gewaarborgd worden door Juliëtte!

Het is ook fijn om te weten dat het fantastische team van Bouclé voor jullie klaar blijft staan. Zonder jullie als lieve, trouwe klanten heeft Bouclé natuurlijk nooit zo succesvol kunnen zijn!
Om jullie hiervoor te bedanken, organiseren we 3 december een gezellig samen zijn en willen we jullie van harte uitnodigen voor een hapje en een drankje bij de overdracht van Kapsalon Bouclé naar Hairdesign By Juliëtte.
– Hester

Vertrouwde salon, een nieuwe naam
De lieve woorden van mijn voorganger doen goed. Wij hebben als team ontzettend veel zin om deze uitdaging voort te zetten en gaan de feestmaand van start met leuke acties, aanbiedingen en verlotingen. Houd hiervoor de social media in de gaten.
We beginnen de vertrouwde salon in een nieuw jasje en daar hoort toch wel een nieuwe naam bij: Hairdesign By Juliëtte.
Een intieme en sfeervolle salon waar wij samen voor meer dan 100 jaar ervaring hebben in het knippen en kleuren. Tevens bieden we ook mooie haaraccesoires aan en kunt u bij ons terecht voor wenkbrauw-/wimpershaping en visagie. Daarnaast kunt u bij ons in de salon bij Joanna terecht voor het zetten van gelnagels.
Kom binnen en geniet van een beetje tijd voor uzelf.
Heel graag tot ziens,
– Juliëtte

Foto: A Schonewille

Goed om te weten
Het gezellig samenzijn met een hapje en een drankje is op zaterdag 3 december van 15.00 – 17.00 uur. Op donderdag en vrijdag 1 en 2 december is de kapsalon gesloten.