Rabobank is Geldmaat, nu bij Markant!

Alle banken hebben hun geldautomatenservice overgedragen aan Geldmaat. Ook in Schoonebeek en dat heeft gevolgen. De automaat in de voormalige Rabobank is verdwenen. De Geldmaat automaat staat binnen bij DA Drogisterij Markant.
Hieronder het officiële bericht van de banken en Geldmaat.

Waarom Geldmaat?

We betalen steeds minder contant. Hierdoor neemt het gebruik van geldautomaten af. Om contant geld toch voor iedereen beschikbaar te houden, werken ABN AMRO, ING, Rabobank en Geldmaat aan een efficiënter, bankonafhankelijk netwerk van geldautomaten.

U ziet steeds meer geldmaten verschijnen. En de automaten zien er straks niet alleen hetzelfde uit, ze werken ook allemaal hetzelfde. Handig!

Wilt u geld opnemen? Dan is er altijd een geldautomaat binnen een straal van 5 kilometer. Kijk op de locatiewijzer voor een overzicht van alle geldautomaten van Geldmaat, ABN AMRO, ING en Rabobank. Zo vindt u eenvoudig een geldautomaat bij u in de buurt.

Wat betekent Geldmaat voor u?
U houdt uw eigen bankpas
Met elke bankpas geld opnemen bij Geldmaat
U blijft klant bij uw eigen bank
Alle automaten werken hetzelfde
Zo vaak en zoveel geld opnemen als uw saldo en paslimiet toestaan.

Geldmaat in Schoonebeek:
Tijdens openingstijden kunt u terecht bij Drogisterij Markant, Europasweg 129, 7761AC Schoonebeek.
Biljetten of kleingeld storten bij de Geldmaat? Kijk dan ook voor meer informatie op www.geldmaat.nl voor locaties en openingstijden van de automaten.