RegioBank heeft service uitgebreid met producten voor zakelijk lenen

“In de loop der jaren zijn banken verdwenen uit dorpen en steden, de RegioBank is in het gat gedoken om klanten te bedienen met persoonlijke service”, aldus Bennie Heller van Heller & Heller.

Sinds anderhalf jaar heeft de bank een eigen vestiging aan De Pallert 36 in Schoonebeek, waar alle bankzaken geregeld kunnen worden. De bank is vijf dagen per week geopend. Heller: “We merken dat de aanloop behoorlijk toeneemt. Er zijn al heel wat nieuwe klanten die prijs stellen op persoonlijk contact. En dat is waar veel mensen toch nog steeds naar op zoek zijn.”

“Wij staan dichtbij de klant”, stelt Heller, “u kunt bij ons gewoon binnenlopen voor een vraag of persoonlijk advies.”

Door dit succes heeft de RegioBank het productenpalet uitgebreid voor zakelijk lenen: de bedrijfshypotheek en het rekening-courant krediet.

Vanuit kantoren in Klazienaveen en Schoonebeek is het bedrijf actief voor particulieren én dus ook voor ondernemers. “En wat mooi is, wij hebben met ons kantoor de eerste bedrijfshypotheek van alle 450 RegioBank-vestigingen in Nederland afgesloten”, zegt Heller met enige trots. “We helpen lokale ondernemers graag vooruit en zetten onze kennis in om hen te helpen. Zelfs in deze moeilijke periode voor ondernemers kunnen wij soms toch heel goede oplossingen bieden.”

Bedrijfshypotheken is een nieuwe service. Daarmee wordt een heel andere markt bediend. Bennie Heller: “We gaan met de ondernemer om tafel om de mogelijkheden in zijn specifieke situatie te bestuderen. Dat kan variëren van aankoop van een bedrijfspand tot een investering in bedrijfsmachines”. 

Tamara Gubler, Nick Heller en Angelique van den Barg zijn op het kantoor in Schoonebeek aanwezig om al uw bankzaken te regelen. Bij Heller & Heller werken inmiddels veertien personen, bijna een verdubbeling ten opzichte van zo’n vijf jaar geleden. 

Wie meer wil weten over de RegioBank en haar zakelijke diensten kan kijken op www.regiobank.nl/zakelijkkrediet

Heller & Heller – RegioBank Klazienaveen & Schoonebeek
www.hellerenheller.nl
0591-571000