RegioBank Schoonebeek gaat vijf dagen per week open

De RegioBank in Schoonebeek is sinds een half jaar te vinden aan De Pallert 36. “We zijn al een aantal jaren gevestigd in Schoonebeek en zaten aan de overkant in het kantoor van Huis-Expert, aan de Europaweg”, vertelt Bennie Heller van Heller & Heller, een groeiend financieel en fiscaal advieskantoor met inmiddels twaalf medewerkers en met een vestiging in Klazienaveen en Schoonebeek, dat bovendien de RegioBank exploiteert.

“Vanaf januari”, vervolgt Heller, “zijn de vestigingen van de RegioBank vijf dagen per week geopend. Daarom hebben we ervoor gekozen om geheel zelfstandig een pand te betrekken. In Klazienaveen gaan wij ook naar een andere locatie met meer capaciteit, maar blijven wij wel aan de Ovonde waar we nu ook gevestigd zijn. Op een goede zichtlocatie dus. Het kantoor in Weiteveen hebben we afgelopen juli moeten sluiten, omdat een openstelling van vijf dagen per week daar niet haalbaar is.”

Bennie Heller is blij met het nieuwe kantoor in Schoonebeek. “In het dorp zit verder geen bank meer, maar er is wel behoefte om op een laagdrempelige wijze lokaal de bankzaken te regelen en dus is het een goede locatie om de diensten uit te breiden. Men mag zonder afspraak altijd binnenlopen.” Hij stelt, dat de RegioBank gewoon een goede bank is met persoonlijke aandacht en service. “We zijn herkenbaar en lokaal betrokken om de leefbaarheid in het dorp op peil te houden door ondersteuning van evenementen en sportverenigingen.”

Het kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 16.30 uur. Heller & Heller zet zich in voor zowel particulieren als ondernemers. De medewerkers van het kantoor adviseren en bemiddelen bij hypotheken en verzekeringen en ondersteunen klanten bij hun bankzaken. Ook verzorgen zij particuliere belastingaangiften en voor ondernemers de bedrijfsadministratie, belastingaangiften en geven fiscaal advies.

De Pallert 36, 7761 BV SCHOONEBEEK
0591-571000 | www.hellerenheller.nl