Ridderman Auto/VOBRI: alle autokennis onder één dak!

Er was in november 2019 een gedenkwaardig moment in de ondernemerswereld in Schoonebeek: Ridderman Auto ging samen met garagebedrijf VOBRI uit Schoonebeek. In 2013 maakte Richard Ridderman van zijn hobby zijn werk en richt zich sinds die tijd op de in- en verkoop van onderscheidende kwaliteitsauto’s. Garagebedrijf VOBRI heeft sinds oktober 2015 een garagebedrijf met uitsluitend een werkplaats. Door de samenvoeging ontstond een compleet autobedrijf aan de Dwarsakker 5 op bedrijventerrein Vierslagen. “In onze up-to-date werkplaats repareren en onderhouden vakkundige en gekwalificeerde medewerkers Ridderman. Kwaliteit, prijs, persoonlijk contact en nazorg zijn hierin belangrijke thema’s of het nu om de werkplaats of de in- en verkoop van auto’s gaat.

DNA van het bedrijf
Dit is het DNA van het bedrijf, dat een succesverhaal is blijkt. “Nu ruim een jaar geleden zijn we met twee mensen gestart, Rick Pauw en Richard Ridderman. Inmiddels zijn vijf medewerkers actief in het bedrijf.” “Zowel de particuliere als zakelijke klanten zijn ontzettend belangrijk voor ons. Door deze samenvoeging kunnen we onze doelgroep volledig bedienen en daarnaast ook snel schakelen. Onderdelen worden bijvoorbeeld vijfmaal per dag geleverd. Leen- en huurauto’s zijn beschikbaar, ook is er een haal- en brengservice.

Ontzorgen
Ook in zijn werkzaamheden als verkoper ontzorgt Richard zijn klanten volledig. Naast verkoop van de beschikbare voorraad auto’s (www.riddermanauto.nl) zijn zoekopdrachten in binnen- en buitenland een specialiteit. De auto’s worden rijklaar op kenteken geleverd, de service is inclusief inruilmogelijkheid van de eigen auto en er geldt een volledige garantie op de aankoop. Uiteraard is financiering /lease ook geen enkel probleem, maatwerk dus. Daarmee is Schoonebeek sinds ruim een jaar een mooi autobedrijf rijker.