Unieke samenwerking Barla|Hoff en Anholts Thermen en Wellness

Tekst: Esselien de Groot
Foto: Bertha Hooijveld

Fysiotherapie Barla | Hoff en Anholts Thermen en Wellness hebben een unieke samenwerking tijdens de zomermaanden.

Irina Hoff en Geert Gielen

“Onze hydrotherapie, een oefentherapie in water”, zo vertelt Irina Hoff, ”verzorgen wij normaliter in zwembad De Slagen. Het bad is echter gesloten vanwege de zomervakantie. De deelnemers merkten daardoor dat hun conditie verminderde. Ik ben daarom een paar jaar geleden naar Geert Gielen van Anholts gegaan om te vragen naar de mogelijkheden in de vakantieperiode. Hij wilde graag meewerken en zo kunnen de deelnemers nu terecht bij Anholts.”

Geert Gielen is net zo enthousiast: “De mensen kunnen kennismaken met ons bedrijf. Voor onze reguliere openingstijden kunnen de mensen hier terecht en eventueel gebruikmaken van de sauna.”

Normaliter zijn er drie groepen voor de hydrotherapie, in deze periode is dat teruggebracht tot één groep. Dat is heel goed mogelijk, omdat mensen in deze periode ook op vakantie gaan. De deelnemers aan de therapie komen gedurende zes weken op woensdagochtend bij elkaar in Anholts.

Hydrotherapie is zeer geschikt voor mensen, die een operatie hebben ondergaan, artrose hebben of kampen met overgewicht.

De eigenaren van Fysiotherapie Barla | Hoff, Irina Hoff en Trijnie Barla, hadden al vele jaren hun praktijk in Nieuw-Schoonebeek en een dependance aan De Wingerd. Enige tijd geleden werd de praktijk aan de Europaweg 76A in Schoonebeek geopend.

Anholts Thermen en Wellness is eveneens een vertrouwde naam: het bedrijf bestaat al 27 jaar en is gevestigd aan de Europaweg 191. Het is op dit moment één van de meest bekende thermencentra van Noord-Nederland.

www.barlahoff.nl | http://www.anholts.nl