Vacature bestuur Stichting Dorpsportaal

Stichting Dorpsportaal Schoonebeek beheert, onderhoudt en exploiteert een communicatieplatform in en voor het dorp Schoonebeek, waaronder De Jaknikker, een website en socialmediakanalen.
Dit platform is bedoeld als informatie-, samenwerkings- en verbindingsinstrument voor alle inwoners met als hogere doel: het verder vergroten en versterken van de leefbaarheid in het dorp.
Het bestuur van de stichting Dorpsportaal is op zoek naar extra bestuursleden.

Op dit moment bestaat het bestuur uit Kees Veenstra (tijdelijk voorzitter), Carl Weelink (secretaris), Will Wesseling (penningmeester) Margriet de Jonge (bestuurslid) en Johan Strating (tijdelijk bestuurslid). Kees en Johan,  twee initiatiefnemers van het eerste uur en drijvende krachten achter het Dorpsportaal blijven een belangrijke rol spelen, maar dan in de uitvoering en niet als bestuurslid.
Daarom is het huidige bestuur op zoek naar nieuwe bestuursleden.

Van een bestuurder van deze stichting verwachten wij het de volgende:

  • Heeft een visie op en affiniteit met het vakgebied ‘Communicatie’, in het bijzonder met het uitgeven van een blad, websites, moderne communicatiemiddelen.
  • Kan beleidsmatig denken / hoofd- en bijzaken onderscheiden/kaders stellen en heeft een helicopterview.
  • Kan goed samenwerken en heeft inlevingsvermogen.
  • Heeft enige bestuurlijke ervaring.
  • Heeft een gevoel bij wat er leeft in Schoonebeek.
  • Heeft bij voorkeur een netwerk in het dorp (en eventueel daarbuiten).

Klik hier voor het volledige profiel van een bestuurslid. Herken je je hierin en heb je belangstelling om je steentje bij te dragen in het bestuur van het Dorpsportaal? Neem dan contact met ons op via secretariaat@dorpsportaalschoonebeek.nl.