Computerclub 50plus

In beweging

Tijden veranderen en dus verandert CCS 50plus mee.
Begonnen als een club van enthousiastelingen die hun kennis over computers met anderen wil delen, zijn wij intussen gegroeid tot een club die 50-plussers ook leert om te gaan met de verdergaande digitalisering.

Naast de al bestaande cursussen van CCS 50plus bieden wij nu nog meer. Loketten verdwijnen, de overheid doet veel via internet, winkelen kan veelal vanuit de luie stoel.

CCS 50plus helpt je op weg in deze nieuwe wereld middels cursussen in kleine groepen, waarbij je veel leert, maar gezelligheid voorop staat.

Ook ligt het in de bedoeling om binnenkort workshops of korte cursussen te organiseren voor iPad/iPhone en tablet/smartphone, voor het maken van kaartjes, een album met uw (digitale) foto’s erin of een korte cursus Word, Excel of PowerPoint.

Daarnaast vermelden wij op onze website allerlei bij ons bekende evenementen in Schoonebeek e.o., alsook bijzondere evenementen. Wilt u een evenement vermelden op onze site meldt dit dan door op de pagina evenementen te klikken en het formulier hiervoor in te vullen.

Tevens kunt u bij ons terecht voor al uw computervragen en technische problemen.

Voor nieuwe groepen en basis cursussen Social Media (iPhone/iPad en smartphone/tablet) zoeken wij nog begeleiders die bereid zijn onze leden deze vaardigheden te willen leren.

Voor meer informatie, kijk op onze website.
E-mail: info@computerclubschoonebeek50plus.nl of bel 0524-533233 (elke maandag, woensdag en donderdag van 9.30 tot 11.30 uur is hier iemand aanwezig).