Showteam MAJOBA

Majoretteteam MAJOBA.

Bij Majoba maken we shows op moderne muziek, lopen we NIET meer voor een muziekkorps, maar  komt onze muziek uit de unieke Majoba bakfiets. We laten ons zien op leuke evenementen waar wij onze muziekkeuze kunnen aanpassen aan het thema van het evenement.

Show- en Majoretteteam Majoba is een frisse jonge vereniging waar iedereen welkom is.
Plezier maken met dans en muziek vinden wij heel belangrijk. Naast de wekelijkse trainingen hebben we studieweekenden en heel leuke andere activiteiten. Een bijzondere activiteit is, naast de andere optredens, het carnavalsweekend. Wij verzorgen dan vier optredens in Drenthe en Twente tijdens de carnavalsoptochten. Met onze shows krijgen we altijd veel positieve reacties van het publiek.

Majoba traint iedere woensdagavond in gymzaal De Kampen. De leden leren batontechnieken en dansjes. De baton is het onderdeel dat maakt dat deze sport majorette heet. Vind jij dansen leuk?
Wil je wat anders dan anders? En zie jij wel een uitdaging in het combineren van dans en batontechnieken om zo een mooie show te leren dansen? Dan ben jij bij ons van harte welkom.

Meer weten? Neem een kijkje op onze website of zoek ons op op Facebook en Instagram.

Foto: website Majoba