Zanggroep Chajim

Chajim, dat ‘Leven’ betekent, is een zanggroep die bestaat uit 26 enthousiaste zangers en zangeressen. Chajim is opgericht in oktober 1996.  Wij zingen een breed scala aan Engels- en Nederlandstalige songs over de grote en kleine wonderen van alledag. Wij zijn niet gerelateerd aan een bepaalde geloofsstroming, maar het geloof vormt wel de basis van onze songs.

Ons doel is samen plezier beleven en geven door het zingen van liederen met een boodschap. Ons repertoire is vrij breed. Het varieert op dit moment van praise, gospel tot moderne en klassieke muziek met een boodschap. Maar we pakken ook graag iets geheel anders op.

Vorig jaar hebben we online gezongen en twee video’s gemaakt, die te vinden zijn op YouTube. Hopelijk kunnen we dit jaar elkaar weer ontmoeten en met elkaar muziek maken en zingen. Dit jaar hopen we 25 jaar te bestaan. We zullen dit vieren in de vorm van een concert. Uiteraard zullen we ook via het Dorpsportaal Schoonebeek doorgeven wanneer dit zal plaatsvinden.

Chajim wordt muzikaal begeleid door Albina Rachmanin op de piano en staat onder leiding van  dirigente Henriëtte de Groot. We repeteren op dinsdagavond in Schoonebeek van 20.00 tot 22.00 uur. Locatie: Christelijke Basisschool De Oliebron, Europaweg 145. Nieuwe leden zijn altijd welkom!

Facebook:  Chajim
Contactpersoon: Hilje Elema
E-mail: chajimschoonebeek@hotmail.com