Administratiekantoor F. Hanken: Een gevestigde naam in Schoonebeek

Administratiekantoor F. Hanken aan de Europaweg 109 is een gevestigde naam in Schoonebeek. Al sinds 1993 is het bedrijf onder deze naam bekend.
Freek Hanken nam op 1 februari 1993 het kantoor over van zijn voormalige werkgever Hans Meppelink. Het kantoor zat destijds in het  pand ernaast.

Na de meao bestuurlijke richting kwam Freek bij Meppelink terecht. Hij had het er naar zijn zin en volgde in de avonduren diverse opleidingen. “Hans Meppelink had geen opvolger en vroeg mij toen of ik het wilde overnemen. Daar had ik wel oren naar.”

Foto: Hennie Lubbers

Compleet pakket
Het administratiekantoor biedt een compleet pakket aan diensten. “Wij doen de boekhouding voor onze cliënten, maken de balans en winst- en verliesrekening op, doen de aangifte van de omzet-, vennootschaps- en inkomstenbelasting, doen de salarisadministratie voor bedrijven en begeleiden startende ondernemers met adviezen”, vertelt Freek Hanken. “Wij werken veel voor het midden- en kleinbedrijf en agrariërs”, vervolgt hij. Het werkgebied is met name Schoonebeek en omgeving. Zijn echtgenote Hennie is ook werkzaam in het bedrijf. Zij werkte eerst in de zorg, maar deed al administratief werk. Inmiddels zit zij fulltime op kantoor. Het kantoor telt zeven medewerkers. Freek en Hennie zijn trots op hun team, van wie velen al jarenlang in het kantoor werken. Hen wacht nu een drukke periode met de op handen zijnde aangiftes voor de inkomstenbelasting.

Het kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Binnenlopen kan altijd, maar een afspraak maken is natuurlijk ook mogelijk.

Administratiekantoor F. Hanken
Europaweg 109 Schoonebeek
0524-532934
info@adm-hanken.nl

www.administratiekantoorhanken.nl