Behoefteonderzoek MFC ’t Aole Gemientehoes: uw mening telt!

Een bericht van het bestuur van het MFC Schoonebeek

Schoonebeek beschikt over een fraai, onlangs gemoderniseerd en helemaal opgeknapt, multifunctioneel centrum (MFC): ’t Aole Gemientehoes. Een modern, open en gezellig dorpshuis. Vanwege de pandemie en alle beperkingen van dien, hebben we na de verbouwing helaas nog niet heel veel activiteiten kunnen organiseren. Maar het duurt hopelijk niet al te lang dat dit wel weer kan.

Het bestuur, de beheerders en het grote aantal vrijwilligers staan te popelen om interessante en leuke evenementen en activiteiten te organiseren. Dat moeten natuurlijk wel activiteiten zijn die de inwoners aanspreken. Om daar een goed beeld van te krijgen, starten we een behoefteonderzoek.
Met dit onderzoek willen we onder andere te weten komen wat u van het MFC verwacht, welke activiteiten en evenementen uw interesse hebben, hoe vaak u die zou bezoeken en wat u daar financieel voor over zou hebben. Door dit allemaal in kaart te brengen, kunnen we optimaal richting geven aan de activiteiten, inrichting en bezetting van het MFC Schoonebeek. Op uw wensen afgesneden!

U vindt het enquêteformulier als losse bijlage bij De Jaknikker. Onze dank daarvoor aan het Dorpsportaal. Naast het papieren formulier is de enquête uiteraard ook digitaal beschikbaar, zowel via onze website www.mfcschoonebeek.nl en op Facebook: www.facebook.com/agschoonebeek. De papieren versie kunt u inleveren in de brievenbus van ’t Aole Gemientehoes. De deadline is 11 juni!

U begrijpt natuurlijk dat we graag zoveel mogelijk informatie willen. Uw mening is voor ons zeer waardevol en daarom vragen we u dan ook graag om mee te doen. Alvast bedankt!