CURE4LIFE

Even voorstellen

Graag stellen wij een nieuwe ondernemer in Schoonebeek aan u voor. Heleen Voogt is 1 januari gestart als consulent voor Cure4Life, een organisatie die in het hele land werkzaam is. U vindt haar praktijk aan de Europaweg 106A, maar zo nodig bezoekt zij u ook thuis. Heleen werd opgeleid tot gewichtsconsulente en trainer hormoonfactor en heeft diverse coachingsopleidingen gedaan. Zij werkt als vitaliteitscoach in het bedrijfsleven. Vanuit die kennis en ervaring heeft Heleen besloten een eigen praktijk op te starten. Zij wil zich graag inzetten om mensen die kampen met overgewicht te ondersteunen. Daardoor verliezen zij niet alleen gewicht. Zij worden vooral een evenwichtiger mens, zowel lichamelijk als geestelijk.

Wat is Cure4Life

 “Bij overgewicht is men meestal bezig de overtollige kilo’s kwijt te raken door calorieën te tellen. Er speelt echter veel meer.  Vaak is de balans tussen de hormonen verstoord geraakt. Dat kan allerlei oorzaken hebben. Bijvoorbeeld stress of slapeloosheid. Dan lukt het niet meer om af te vallen. Men verliest de moed, stopt (weer) met afvallen en vervalt in oude eetpatronen. Bij Cure4Life gaat men uit van het gehele plaatje. Tijdens een gratis kennismakingsgesprek wordt bekeken hoe uw leven  er uit ziet.  Hoe staat het met uw gezondheid? Zit u goed in uw vel? Waarom lukt afvallen niet? 

Aan het werk

Als u de beslissing genomen heeft om met Cure4Life te beginnen, wordt er bloed geprikt en urine-onderzoek gedaan.  Aan de hand van al deze gegevens wordt er een persoonlijk programma opgesteld met gewone gezonde voeding en geen pillen of shakes.  Er is keuze uit drie programma’s, afhankelijk van het aantal kilo’s dat men wil verliezen. Tijdens en na het volgen van het gekozen programma wordt u begeleid. Het aantal coachingsgesprekken is weer afhankelijk van het programma dat u volgt. Mooi is, dat men niet alleen gewicht verliest, maar dat dit vaak ook gepaard gaat met een afname van gezondheidsklachten, zoals verlaging van de bloeddruk en diabetes type 2”, aldus Heleen.

Meer weten? Kijk dan op www.cure4life.eu/vestigingen/cure4life-emmen

Foto: Bertha Hooijveld

tekst:  Corry Snieder