FanFood on Wheels, “Het is een feest”

Ken je dat? Je hebt een droom, een helder plaatje. Je ziet het voor je. Wat doe je dan? Juist… actie! Zo is Fan-Food on Wheels begonnen. De enorme passie van Joël en Tessa Schonewille uit Schoonebeek voor goed, vers eten en mensen blij maken, leidde tot het creatieve livecateringconcept Fan-Food on Wheels. Een totaalplaatje; allerlei foodconcepten, rasechte sfeermakers & entertainment voor een feest onder het motto ‘You are the fan, we make the food!’

De chemie is er niet alleen bij het foodconcept, naast zakelijke partners zijn Joël en Tessa getrouwd. Zij hebben dezelfde passie. Een blik naar elkaar is genoeg. “Het werken voelt steeds weer als een date en avontuur staat voorop”, zo vindt het paar.

Inmiddels werken Tessa en Joël niet meer met z’n tweeën, maar met een sterk team aan één en hetzelfde doel: gasten een topfeest bezorgen met food als centrale factor. Toch is Fan-Food meer dan catering. Het is een concept. Alles is mogelijk en er is geen vast menu. Joël: “De bal ligt bij de gast; jij vertelt hoe jij een perfecte dag voor je ziet en wij komen met één of meer foodconcepten naar jouw locatie. Lekker eten, sfeer en entertainment komen samen. Het lekkerste vlees van de barbecue? Wordt geregeld. Cocktails? Alleen biologische producten? Flammkuchen? Verse groenten? Pizza? Geen probleem, alles is mogelijk. En: we denken graag met je mee.”

Tessa: “Goed en lekker eten staat altijd centraal. We serveren gerechten waarvan het water je in de mond loopt. Nieuwe gerechten, verrassende smaken en we gebruiken altijd eerlijke ingrediënten. Goed vlees, verse vis en kleurrijke groenten. Puur, stoer en de geur van rook en hout zijn kenmerken die centraal staan.”

Door samen te werken met anderen staat het duo extra sterk. Iedereen heeft z’n specialisme. Dat geeft kracht en geeft energie. “We zien andere partijen niet als concurrenten, we zoeken juist versterking. Kwaliteit staat voorop. Wij gaan ervoor om jouw feest compleet te maken en maken samen herinneringen”, aldus Joël.

Fan-Food on Wheels is te boeken voor allerlei feesten: bruiloften, familiefeesten, recepties of gewoon… omdat het kan. Kijk eens op onze website en maak vrijblijvend een afspraak!

Fan-Food on Wheels www.fanfoodonwheels.nl

Een leuk weetje is dat Joël, behalve het organiseren van feesten en partijen, onder de naam De Baardmans zijn eerste single ‘Ode aan de baard’ heeft uitgebracht. Ook hier zijn Joël (zanger) en Tessa (tekstschrijver) de samenwerking aangegaan. Nieuwsgierig naar de videoclip?: www.debaardmans.nl

Foto: FanFood on Wheels

Tekst: Esselien de Groot