DA Drogisterij Markant tijdelijk dicht!

DA Drogisterij Markant gaat grondig verbouwen. Er komt een nieuwe vloer in en de winkel wordt helemaal opnieuw ingericht. Hierdoor is de winkel van vrijdag 8 april 17.00 uur tot en met woensdag 20 april gesloten. 

Wat de post betreft kan er uiteraard wel gebruik worden gemaakt van de postbussen die voor de winkel staan. Postpakketjes die voorzien zijn van een barcode kunnen gehaald en gebracht worden bij Coop Jongman waar ook een servicepunt van Post NL is gevestigd. Marjan: “Alles wat op 8 april om vijf uur nog aan pakketjes bij ons ligt brengen we daar ook heen.” 

Naast dat klanten er niet terecht kunnen voor de gebruikelijke artikelen, kan er in die periode dus ook geen gebruik worden gemaakt van de geldautomaat en van het postkantoor. Ook voor het opladen van een OV-kaart moet in de periode een ander adres worden gezocht. Eigenaresse Marjan Katuin: “We vinden dit natuurlijk vervelend voor onze klanten, maar dit is echt de enige manier om de noodzakelijke werkzaamheden goed en zo snel mogelijk uit te voeren. We hopen en rekenen op ieders begrip.” 

Aanbiedingen Op donderdag 21 april opent de vernieuwde DA Drogisterij Markant haar deuren weer. Marjan sluit af met: “Vanaf dat moment kunnen klanten weer als vanouds bij ons terecht en op ons rekenen. Natuurlijk hebben we dan ook een aantal mooie aanbiedingen. Laat de mensen hun brievenbus goed in de gaten houden, want aan het begin van de week wordt een folder met die aanbiedingen verspreid!”