Vanuit Dorpsbelangen Juli 2022

Beste dorpsgenoten,

Tijdens de jaarvergadering op 22 juni is Jos van Hees formeel benoemd tot nieuwe voorzitter. Daarnaast is Ingrid Gelton benoemd tot bestuurslid en werd Will Wesseling herkozen als penningmeester. De avond werd afgesloten met een boeiende presentatie van Bert Finke over de geschiedenis van Schoonebeek. 
En dan is nu de zomervakantie  aangebroken. Het Zuidenveld is geweest. Ik denk dat iedereen in het dorp dit op zijn of haar eigen manier heeft gevierd en dat we hier als dorp trots op mogen en kunnen zijn. Maar nu is het vakantie. De tijd van rust, genieten van de dierbaren om je heen. Geen verplichtingen. Niks moet, alles mag. Geen drukte. Gewoon lekker ontspannen. 
Maar dat geldt natuurlijk niet voor iedereen. Er zullen ook mensen zijn die het juist drukker hebben in een periode als deze. En ook wij van Dorpsbelangen Schoonebeek zitten achter de schermen niet stil en zijn druk bezig. 

Wat biedt Schoonebeek
Zoals u in de vorige Jaknikker hebt kunnen lezen, zijn we druk bezig met de voorbereidingen van ‘Wat biedt Schoonebeek’. Allerlei organisaties zijn uitgenodigd om een beeld te geven van hetgeen Schoonebeek biedt op het gebied van sport, muziek, zorg, wonen en noem maar op.  Dat alles kunt u dan zien op

zaterdag 15 oktober 2022
van 13:00 uur – 17:00 uur
in ’t Aole Gemientehoes

Er zal voor jong en oud van alles te doen zijn en er worden verschillende demonstraties gegeven. 
Heeft u als vereniging/organisatie nog niet aangemeld? Dit kan nog tot 1 augustus.
Maar ook blijven we druk met andere zaken die op dit moment spelen. En als daar volgens u nog wat bij kan of u loopt ergens tegenaan waarvan u niet weet wat u er mee moet, dan kunt u altijd een mail sturen naar secretariaat@dbschoonebeek.nl. We kijken dan of we u ook kunnen helpen.

Wendy Middeljans, bestuurslid