Familieboerderij Isabelle voor heel Schoonebeek

Onder grote belangstelling onthulden burge-meester Eric van Oosterhout en Ellenoor, Hellen en Toby Klingenberg op donderdag 23 februari de naam van de kinderboerderij die Stichting Isabelle in Schoonebeek en voor iedereen in Schoonebeek (en daarbuiten) gaat realiseren: Familieboerderij Isabelle.
Daarnaast werd door de vele aanwezigen een bloem gepland in een border die onderdeel wordt van de familieboerderij.

Scroll naar beneden voor meer nieuws over deze startbijeenkomst.

De onthulling (filmpje) . Rechten: Joop Robben

Stichting hoopt dat veel mensen meehelpen
Het bestuur van Stichting Isabelle, waaronder uiteraard Hellen en Toby, hoopt dat veel mensen de stichting en het project willen steunen. Dat kan door een financiële bijdrage (donateur worden of anoniem) en/of door vrijwilliger te worden. Meedoen gaat heel gemakkelijk, kijk daarvoor op de website www.stichtingisabelle.nl.

Veel publiciteit
In de Jaknikker van maart komt een verslag van een van onze eigen verslaggevers. Heel mooi voor de stcihting en familie was de grote belangstelling in de verschillende media. Hieronder vindt u al die uitzendingen en artikelen (klik op betreffende naam):
Uitzending Hart van Nederland SBS 6
RTV Drenthe website (met filmverslag)
Uitzending Drenthe NU van RTV Drenthe
Dagblad van het Noorden
De Zuidenvelder

Hieronder vindt u een kleine impressie van de startbijeenkomst. De foto’s zijn gemaakt door onze fotografen Joop Robben en Hennie Lubbers.