FC Emmen de straat op in Schoonebeek

FC Emmen is in februari gestart met het organiseren van voetbalactiviteiten in de gemeente Emmen: FC Emmen De Straat Op, mogelijk gemaakt door hoofdsponsor EasyToys. In verschillende wijken van de stad en in omliggende dorpen kunnen kinderen van de basisscholen en middelbare scholen onder begeleiding van een FC Emmen trainer lekker buiten voetballen.

Foto: Henk Bohmers

Het idee is uiteraard niet alleen om kinderen een leuke tijd te bezorgen, maar ook om tijdens deze lastige tijden zoveel mogelijk kinderen de mogelijkheid te geven in beweging te komen. Dankzij EasyToys komen de FC Emmen-trainers met hun trainingsmateriaal door de hele week op verschillende voetbalpleintjes te staan. Zo ook in Schoonebeek bij MVS De Boô.

De voetbalactiviteiten vinden in totaal zes keer plaats op de woensdagmiddag. Om 14:00 uur komen de basisschoolkinderen aan bod, gevolgd door de middelbare scholieren om 15:00 uur.

De activiteiten zijn al gestart met veertig enthousiaste kinderen die elke week vol energie naar De Boô komen om lekker te kunnen voetballen! Deelname aan deze voetbalactiviteiten is gratis, omdat het belangrijk is om kinderen te laten voetballen en in beweging te krijgen.

FC Emmen hoopt met FC Emmen De Straat Op dat kinderen plezier beleven aan voetballen!
Aan de foto’s te zien lukt dat prima.

Woensdag 10 maart is het weer zover. Klik hier voor meer informatie.

Foto: Henk Bohmers
Foto: Joop Robben