Fontein MFC: denkt u mee?

Een bericht van Dorpsbelangen

Beste Schoonebekers,

Sinds jaar en dag pronkt er een niet-werkende fontein bij het MFC in Schoonebeek. De reden dat de fontein niet werkt is onduidelijk. Dorpsbelangen Schoonebeek wil graag onderzoeken in hoeverre het mogelijk is om de fontein in ere te herstellen. Welke techneut wil ons met dit vraagstuk helpen? 

Mocht het zo zijn dat de fontein uit financieel oogpunt niet meer te herstellen is, daagt Dorpsbelangen de inwoners ook uit om met ideeën te komen ter vervanging van de fontein of andere functie/invulling. Aanmelding voor technische ondersteuning of ideeën kunnen worden doorgegeven aan: secretariaat@dorpsbelangenschoonebeek.nl    

Vergaderingen
We zijn van plan om weer fysiek te gaan vergaderen. In verband met de vakantieperiode houden we in juli echter geen openbare vergadering.

We zijn er voor u
Als inwoner van Schoonebeek kunt u met uw vragen bij ons terecht. 

Zo kunt u onder andere via dorpsbelangen (mail naar: secretariaat@dorpsbelangenschoonebeek.nl) vragen om de speeddisplay in uw straat te plaatsen. Een mooie graadmeter om te kijken hoeveel verkeer er rijdt en hoe hard er gereden wordt. Dit wordt in een rapport gedeeld met de aanvrager.