Glasvezel ook buiten de bebouwde kom mogelijk!

Met glasvezel bent u klaar voor de toekomst!

Langzaamaan kleurt onze regio oranje! Niet alleen omdat de sportzomer is aangebroken, maar ook omdat steeds meer mensen kiezen voor glasvezel van GlasDraad Drenthe! En bij iedereen die zich inschrijft, planten we het oranje GlasDraad vlaggetje in de voortuin.

Na een succesvolle glasvezel campagne in het buitengebied van Emmen in 2018, is GlasDraad Drenthe gestart met een vraagbundeling voor de aanleg van een glasvezelnetwerk in de gebieden binnen en buiten de bebouwde kom. Wanneer 50% van de huishoudens zich inschrijft, gaat de aanleg door. Met glasvezel bent u klaar voor de toekomst. Het zorgt voor haarscherpe televisie en razendsnel internet, ongeacht hoeveel mensen er tegelijk gebruik van maken. Daarnaast geeft het u ook de keuzevrijheid om jaarlijks te kiezen voor de provider die het beste bij uw wensen past. Hierdoor kunt u flink besparen!

Enkele vragen beantwoord

  • De eenmalige vastrechtvergoeding betaalt u na de aanleg in uw woning.
  • U betaalt geen maandelijkse kosten aan GlasDraad.
  • U hoeft pas tijdens de aanleg een abonnement te kiezen bij een van de 18 serviceproviders.
  • We hoeven niet in uw tuin te graven. In bijna alle gevallen gaat de kabel onder uw tuin door naar de woning.
  • We leggen de kabel aan tot in de woning.

Als de 50% niet gehaald wordt, zal het waarschijnlijk weer jaren duren voordat we wél glasvezel in onze regio krijgen. Dit is dus hét moment om mee te doen en iedereen in uw omgeving aan te moedigen om ook in te schrijven!

Inschrijven kan eenvoudig op de website van Glasdraad Drenthe (https://glasdraaddrenthe.nl/) of in één van de winkels in Barger-Oosterveen, Schoonebeek of Emmer-Compascuum. Hier kunt u ook terecht voor al uw vragen. En zodra de inschrijving voltooid is, wordt de vlag ook bij u geplaatst en kleurt onze regio nóg meer oranje!