Hydrotherapie van Fysiotherapie Hoff bij Thermen & Wellness Anholts & zwembad De Wiekslag in Weiteveen

Irina Hoff vertelt graag over de hydrotherapielessen die bij haar praktijk mogelijk zijn.
“De hydrotherapielessen die door onze praktijk worden verzorgd vinden plaats in zwembad De Slagen in Schoonebeek. In de schoolvakanties sluit zwembad De Slagen zijn deuren, ook de hydrotherapie in De Slagen stopt dan.

Sinds een aantal jaren kunnen we de hydrotherapielessen in de schoolvakantie voortzetten in het buitenbad bij Thermen & Wellness Anholts in Schoonebeek. Een mooie aanvulling, die door de deelnemers erg wordt gewaardeerd (en niet te vergeten de ontspanning na de inspanning in de sauna of bubbelbad!).

Voor dit jaar hebben we contact gezocht met zwembad De Wiekslag in Weiteveen met de vraag of we ook hier hydrotherapielessen kunnen geven. Ook hier was men enthousiast over het idee om het bad open te stellen voor de hydrotherapie. Het badpersoneel was zelfs een uur eerder beschikbaar om de les mogelijk te maken! Dit was een geweldig gebaar, waarvoor natuurlijk onze oprechte dank. Omdat het bad in Weiteveen niet verwarmd is, waren we wel sterk afhankelijk van de weersomstandigheden. Dit maakte dat we op sommige dagen de lessen moesten annuleren omdat het weer te koud was. 

Wij willen zowel Anholts als de mensen van De Wiekslag hartelijk danken voor de mooie samenwerking en ondersteuning. Wat ons betreft tot volgend jaar!

Sinds 18 september zijn de hydrolessen op dinsdag, woensdag en vrijdag weer in zwembad De Slagen in Schoonebeek. Heeft u belangstelling, dan kunt u voor informatie contact opnemen met Fysiotherapie Hoff, van maandag t/m donderdag tussen 9.00 en 14.00 uur op telefoonnummer 0524-745256.

Ook vanuit zwembad De Slagen worden beweegprogramma’s aangeboden. Op de website van De Slagen kunt u vinden welke lessen op welke tijden worden georganiseerd.”

tekst en foto’s: Fysio Hoff