Gevel Techniek Drenthe: een groeiend en gedegen bedrijf

Tekst:  Esselien de Groot

Foto: Gevel Techniek Drenthe

Gevel Techniek Drenthe is het groeiende bedrijf van Harold Lucas en Raymon Peters. “Ons bedrijf bestaat sinds 2010. We doen veel werkzaamheden voor particuliere en zakelijke klanten. Ons werk bestaat uit assembleren, leveren en monteren van: aluminium en kunststof kozijnen, serres, veranda’s, tuinkamers en zonwering”, vertelt Harold Lucas.

We zijn destijds begonnen op de boerderij van mijn vader tussen Schoonebeek en Nieuw-Schoonebeek. Daarna hebben we in Emmen gezeten en sinds 2016 zijn we gevestigd op het Kleine Veld in Dalen. We zijn blij met deze supercentrale locatie.”

Verduurzamen

Steeds meer huiseigenaren willen graag verduurzamen, “minder onderhoud en energie besparen.” Gevel Techniek Drenthe heeft hiervoor de juiste oplossing met goed geïsoleerde kozijnen en glas. Laat u informeren over de mogelijkheden.

We zitten goed in het werk”

Bij Gevel Techniek Drenthe zijn negen personen werkzaam die iedere dag actief zijn in zowel nieuwbouw als ook renovatieklussen. “We zijn een groeiend bedrijf en daarom altijd op zoek naar goede monteurs. We zitten gelukkig goed in het werk, ook omdat er weer meer woningen worden gebouwd”, aldus Lucas. In drukke periodes heeft het bedrijf een zogenoemde flexibele schil, door samen te werken met montagebedrijven en zzp’ers.

Lucas en Peters hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel, ze geven graag advies en zijn klantgericht.

Gevel Techniek Drenthe

Kleine Veld 22 Dalen

0524-223447;

info@geveltechniekdrenthe.nl

www.geveltechniekdrenthe.nl