Jettie’s Hairstyling

tekst: Corry Snieder

Aan De Beeklanden 34 is sinds 2007 Jettie’s Hairstyling gevestigd. Jettie is een enthousiaste vakvrouw met liefde voor het vak,  voortdurend bezig om nieuwe mogelijkheden te onderzoeken en gebruik te maken van kansen die zich voordoen om zich op een positieve manier te onderscheiden. Zij heeft zich bekwaamd op vele facetten.

De Kapsalon
Jettie begon haar werk als ambulant kapster.  Na een jaar opende zij haar eigen salon aan De Beeklanden. Zowel dames als heren kunnen er terecht. In de loop der jaren is er veel veranderd. Voor zowel de dames als de heren zijn er tal van nieuwe behandelingen mogelijk. En telkens volgde Jettie de opleiding die nodig was om de nieuwe methodes op succesvolle wijze toe te passen.

T-parting en extensions
Dames (én heren) die een vollere haardos willen, kunnen terecht bij Jettie voor T-parting en extensions. Vroeger werd meer gebruikgemaakt van een pruik, maar tegenwoordig laat men liever haarextensions zetten, dat geeft een veel natuurlijker resultaat.

Barbershop
Ook heeft Jettie de opleiding tot allround barber/herenkapper met succes afgerond. De heren kunnen er terecht voor behandeling van baard, snor, kapsel en het aanbrengen van fades.  En de heren, jong en wat ouder, weten Jettie te vinden, sommigen komen zelfs om de 14 dagen om er altijd goed verzorgd uit te zien! Een lijn van speciale producten, merk Gladjakkers, ondersteunt de behandeling.

Hoofdhuidproblemen
Ook in deze materie heeft Jettie zich op professionele wijze verdiept.  Zij kan een uitgebreide huidanalyse doen met behulp van een scope, die 200 x vergroot. Ook  voor mensen met huidproblemen bestaat een speciale productenlijn, die niet alleen voor de hoofdhuid gebruikt kan worden maar voor de huid in het algemeen.  Velen hebben daar baat bij.

Het is wel duidelijk dat Jettie méér is dan een kapster. Misschien voor u ook eens tijd om dat te ontdekken. 

foto: Martin Koers