Informatie over Moby Dick activiteiten in december en januari.

Beste leden,

Het Moby Dick bestuur wil alle leden in aan het einde jaar van het graag informeren over de voortgang en het vervolg van diverse activiteiten. Dit naar aanleiding van de verlenging van de corona maatregelen door het kabinet.

De avondtrainingen van de zwemmers, masters, trimgroep en waterpoloërs kregen door de eerder afgekondigde corona maatregelen te maken met een aantal alternatieve trainingstijden.
Het bestuur heeft in goed overleg met het personeel van De Slagen deze trainingstijden kunnen afspreken vanaf 8.00 uur op de zaterdag- en zondagmorgen. We hebben gemerkt dat iedereen enthousiast en positief is over deze trainingstijden, ook gezien de opkomst!

Helaas hebben we de op 30 december geplande zwemactiviteit voor de leerlingen van de basisscholen moeten afblazen. Deze activiteit organiseren we samen de Emmer Sportcoach en het personeel van zwembad de Slagen. Deze activiteit zal worden verplaatst naar woensdag 20 april 2022.

Zaterdag 18 en zondag 19 december zijn de laatste trainingen van 2021.
Het jaarlijkse “Oliebollentoernooi” dat in samenwerking met de Polo TC in de kerstvakantie wordt georganiseerd, gaat helaas ook niet door.
De al jaren traditionele nieuwjaarsreceptie gaat helaas ook niet door.

We hopen iedereen in het nieuwe jaar weer te mogen verwelkomen tijdens trainingen op zaterdag 8 januari en zondag 9 januari 2022.

Het Moby Dick bestuur wenst iedereen hele fijne feestdagen en een sportief maar vooral gezond nieuw jaar. Vol goede moed op naar een mooi 2022!

Bestuur zpc Moby Dick