Jubileum voor Jetties Hairstyling

Jettie’s Hairstyling aan De Beeklanden 34 in Schoonebeek bestaat vijftien jaar. Voorheen was Henriëtte Bakker (“maar iedereen noemt me Jettie”) ambulant kapster, maar besloot na een aantal jaren een kapsalon aan huis te beginnen. Zij heeft door al die jaren een enorme ervaring opgebouwd. Ter gelegenheid van het vijftienjarig bestaan krijgt elke klant een cadeautje.

“Ik knip zowel dames heren als kinderen”, vertelt Jettie. “Maar iedereen noemt me Jettie.” Uiteraard doet zij ook alle andere behandelingen als kleuren. Zij volgt de hedendaagse trends op de voet, al kiezen mensen meer en meer wat zij zelf graag willen.

Foto: Esselien de Groot

Jettie’s Hairstyling werkt met de producten van G-Style en Mediceuticals. “G-style is een geheel nieuw product op de markt. Mediceuticals is met name bestemd voor mensen met haar- en huidproblemen”, aldus Jettie. Daarvoor doet zij een analyse om de juiste behandeling te doen.

Mooi vak

In de loop de jaren heeft zij een vaste klantenkring opgebouwd. Jettie lacht: “Eén klant knip ik al meer dan 25 jaar.” Zij geniet nog steeds van het kappersvak. “Ik houd van het contact met mensen en ik vind het fijn als mensen vrolijk de deur uitgaan. Ik heb vaak de grootste lol met de klanten.”

Jettie houdt daarnaast van schminken. Tijdens evenementen en musicals is zij dan ook regelmatig te vinden. “Dat vind ik leuk om erbij te doen”, besluit zij.

Jettie’s Hairstyling werkt alleen op afspraak om de beste service te kunnen garanderen. Jettie heeft daarnaast een webshop met producten van G-style en Mediceuticals, haaraccessoires, make-up, sieraden en parfum.

Jettie’s Hairstyling
De Beeklanden 34
06-13049137
jettieshairstyling@hotmail.nl
www.jettieshairstyling.nl.