Ridderman Auto: “Wij ontzorgen de klant”

Ridderman Auto is onlangs vanuit Schoonebeek verhuisd naar de Atlantis 29 in Emmen. Richard Ridderman begon zijn bedrijf in 2013.
“We beleven plezier aan onderscheidende auto’s verkopen. Ook op de nieuwe locatie verkopen we de bekende pareltjes waarmee Ridderman Auto naam heeft gemaakt”, aldus Richard Ridderman.

Een belangrijke pijler van het bedrijf is het gehele aan- en verkooptraject. Na een gesprek waarin onder andere wensen, mogelijkheden en budget worden besproken, gaat Ridderman op zoek. “Wij ontzorgen daarmee de klant. Van zoeken naar aankoop tot aflevering inclusief garantie en inruil. We hebben al veel zoekopdrachten in allerlei prijsklassen mogen verzorgen. Advies is hierin natuurlijk heel belangrijk. Je ziet met name door de elektrificatie van auto’s dat veel mensen dit best interessant vinden, maar al snel het overzicht kwijtraken en dat is ook zeker niet vreemd. Wij kunnen u daarbij prima helpen.”

Haal- en brengservice
Een andere tak van Ridderman Auto is de werk- plaats. “Wij hebben nu de beschikking over een BOVAG- en BOCH-gecertificeerde werkplaats, tevens gecertificeerd om onderhoud te mogen doen aan alle elektrische en hybride auto’s. Alle verkoop- auto’s krijgen in de werkplaats een inname- en verkoopcheck zodat u precies weet wat u koopt en wij wat we verkopen.” De werkplaats beschikt over de meest actuele diagnoseapparatuur van BOSCH. Naast onderhoud en reparatie kunnen klanten bij Ridderman ook terecht voor APK, trekhaken, banden, uitlijnen, opslag (winter)banden, enz.
Ook is er een extra grote camperbrug. Speciaal voor oude en nieuwe klanten uit Schoonebeek e.o. heeft Ridderman een haal- en brengservice. Uw auto wordt opgehaald en teruggebracht, terwijl de klant gratis gebruik kan maken van een leenauto. Tot slot houdt Ridderman zich bezig met het actief inkopen van particuliere auto’s. Zonder gedoe en voor een goede en eerlijke prijs. “Transparant en vlot, daar staan we om bekend en daar staan we voor.”

www.riddermanauto.nl