Mopperkontjes houdt open huis

Tekst en foto: Esselien de Groot

Mopperkontjes is de webshop van Mariska Wilpshaar. Zij heeft de allermooiste artikelen voor baby’s, peuters en kleuters, die bovendien worden gepersonaliseerd door middel van borduren en graveren.

Op de webshop staan alle artikelen en mogelijkheden voor de mooiste cadeaus voor jezelf of een ander. Om iedereen de gelegenheid te geven om te bekijken wat Mopperkontjes allemaal biedt, houdt Mariska een open dag op zaterdag 8 juni van 10.00 tot 17.00 uur aan de Liaslaan 35 in Schoonebeek. Er zijn leuke kortingen en producten kunnen ter plaatse worden gepersonaliseerd. Voor de kinderen staat er een springkussen en er zijn gratis suikerspinnen verkrijgbaar.

Mariska is in 2020 begonnen met haar bedrijf. Naast alle artikelen in categorieën als feestdagen, kleding, bad & verzorging, knuffels, slapen, spelen, op pad, de kinderkamer en inpakmaterialen zijn er ook allerlei producten op het gebied van bewaren. Zo zijn er bewaarzakjes voor de eerste kleding en/of schoentjes en speciale geboortekisten, voorzien van naam, geboortedatum en gewicht.

Al die producten zijn te bestellen via de webshop. Het adres Liaslaan 35 is het afhaalpunt voor de bestellingen. De artikelen zijn uit voorraad leverbaar en worden zo snel mogelijk verzonden. Er is een korte levertijd, omdat Mariska alles in eigen huis houdt.

Mopperkontjes, Liaslaan 35, www.mopperkontjes.nl