Nagelstyliste Lynn de Jong biedt diverse behandelingen.

Tekst: Corry Snieder

Onlangs heeft nagelstyliste Lynn de Jong  aan de Europaweg 104 in Schoonebeek haar nagelsalon geopend. Zij heeft haar studie theoretisch afgerond en heeft inmiddels al veel praktijkervaring opgedaan in het vak. Zij legt graag uit welke nagelbehandelingen mogelijk zijn.

Gellak

Gellak wordt aangebracht op de eigen nagels.  Het is een sterke nagellak, die ongeveer twee weken meegaat. Deze lak kan eventueel door de cliënt zelf verwijderd worden.

BIAB (builder in a bottle)

Hierbij worden ook de eigen nagels behandeld. Het is sterker dan gellak. Er zit een bolling in, waardoor de laag dikker is en de lak langer blijft zitten. Het is een goede manier om je eigen nagels te laten groeien.

Powergel-nagels

Powergelnagels met verlenging gaan lang mee. Nagels die zijn behandeld met BIAB of powergelnagels moeten door de nagelstyliste opgevuld of vervangen worden. Na drie weken tot een maand, afhankelijk van de groei, is opvulling nodig. Vervanging is pas veel later aan de orde.

Garanties

Lynn geeft op haar behandelingen een week garantie.  Dat is uiteraard belangrijk. Maar misschien is het nog meer van belang dat u bij Lynn verzekerd bent van professionaliteit, veiligheid, hygiëne en hoogwaardige producten.

Ook het aanschaffen van een cadeaubon behoort tot de mogelijkheden. Een goed idee voor de feestdagen. Bij de cadeaubon krijgt u een leuke attentie.

Nog meer plannen

Momenteel is Lynn aan het studeren voor schoonheidsspecialiste. Ook wil zij zich nog in meer specifieke zaken bekwamen zoals wenkbrauwen en wimpers.

De bedoeling is dan ook dat er uitgebreid wordt. En daar hoort een nieuwe naam bij.  Per 1 januari 2024 wordt de naam ‘She Glows’ gehanteerd. Lynn laat haar cliënten stralen en straalt dat zelf ook uit!

Meer informatie zie: Facebook, Messenger: Nailbar Bylynn, Instagram : nailbar.bylynn.

Natuurlijk kun je ook gewoon 06 51820412 appen voor informatie en/of een afspraak.

Foto: Hennie Lubbers