Nieuwe abonnementsvormen bij Fysiotherapie Hoff

Per 1 september jl. biedt Fysiotherapie Hoff verschillende abonnementsvormen aan voor hydrotherapie, yoga en pilates
Irina Hoff: “We kennen een abonnement voor de duur van één maand, drie maanden en zes maanden. Dat kost respectievelijk 40, 37,50 en 35 euro per maand.

We ontvangen nog wel eens de opmerkingen dat de abonnementen als duur worden ervaren. Marktonderzoek wijst echter uit dat we dezelfde tarieven hanteren als anderen, waarbij het eventuele verschil vooral zit in het feit dat wij met kleine groepen werken waarin iedereen individueel de maximale aandacht krijgt.” Irina vult verder aan: “Goed om te weten is dat het abonnement in enkele gevallen vanuit de zorgverzekering kan worden bekostigd (uiteraard afhankelijk van de afgesloten verzekering), vanuit de vergoeding met betrekking tot revalidatie, bijvoorbeeld Covid19-revalidatie. Als mensen hierover vragen hebben, kunnen ze natuurlijk gewoon contact met ons opnemen.”

Wanneer en waar
De hydrotherapielessen worden gedurende het gehele jaar aangeboden op dinsdag en woensdag van 11.00 tot 12.00 uur en donderdag van 15.30 tot 16.30 uur in zwembad De Slagen in Schoonebeek. In de zomerperiode wanneer het zwembad gesloten is gaat de les gewoon door bij Sauna en Thermen Anholts in Schoonebeek.

Pilates wordt iedere maandag aangeboden van 19.00 tot 20.00 uur. Yoga & Mind wordt iedere dinsdag aangeboden van 11.00 tot 12.000 uur en woensdag van 19.00 tot 20.00 uur. Deze lessen worden gegeven in de fitnessruimte van de praktijk aan de Europaweg.

Irina: “Als mensen een keer verhinderd zijn voor een activiteit waaraan hij of zij normaliter deelneemt, dan kunnen ze altijd deelnemen aan een andere activiteit op een andere dag. Natuurlijk moet er dan wel voldoende ruimte in de groep zijn. Het is belangrijk dat mensen dit van tevoren bij ons aangeven, zodat we de groepsgrootte kunnen volgen. En als er vragen zijn kunnen mensen natuurlijk altijd met ons bellen, mailen of appen.”

Fysiotherapie Hoff
tel. 0524-745256 / 06-13903528
welkom@fysiotherapiehoff.nl