Prachtig Pleinfeest op De Pallert

Tekst en foto: Kees Veenstra

Tijdens de feestweek (dinsdag 23 t/m zondag 28 augustus) wordt het groot feest op De Pallert, georganiseerd door eetcafé-restaurant De Buur’n en café Rockefeller. Nardo Spiegelaar (Rockefeller) en Marc Oosterdijk (De Buur’n) hierover: “Het was ons natuurlijk duidelijk dat het compleet anders moest dan vorig jaar. Toen organiseerden we los van elkaar een programma en stonden er twee tenten, dat wilden we nooit weer. Daarom hebben we elkaar opgezocht en in goede harmonie besloten om er nu samen een geweldig feest van te maken.”

De feestweek is van dinsdag 23 tot en met zondag 28 augustus.

Wat gaat er gebeuren? 

“Er komt een grote tent op de plaats van de beide parkeerplaatsen, dat is zeg maar de hoofdtent waar de artiesten optreden. Daarnaast zijn we van plan om een aantal foodtrucks neer te zetten en daarvoor maken we een aparte overkapping. Verder hebben we nog een idee waarvoor een wat kleinere tent nodig is, maar daar zijn we nog niet helemaal uit. Het wordt dus ook een soort festival. Uiteraard zorgen we voor voldoende bargelegenheid en ook de cocktailbar zal niet ontbreken. Het spreekt voor zich dat we met één munt werken.”

Programma

Het programma ziet er als volgt uit:

  • Woensdag 23 augustus: 5th Wheel (Old Time Rock’n Roll)
  • Donderdag 24 augustus: Melrose en dj Joep Verhaar
  • Vrijdag 25 augustus: dj Niek Veldkamp, Erik van Klinken en als topattractie Marco Schuitmaker (van ‘De Engelbewaarder’).
  • Zaterdag 26 augustus: om 15.00 uur Musos en ’s avonds De Moeflons
  • Zondag 27 augustus: 4 of a kind

Tot slot zijn beide heren het roerend eens: “Het mag duidelijk zijn dat we opgaan voor een prachtig pleinfeest, dat wil je gewoon niet missen!” Meer nieuws volgt in de volgende Jaknikker(s).