M&M Installatie BV: service en continuïteit

Tekst: Esselien de Groot

M&M Installatie BV is een bedrijf dat uitblinkt in verschillende vakgebieden, waaronder airco’s, warmtepompen, zonnepanelen, laadpalen, hout- & pelletkachels en rookkanaalinstallaties.

Momenteel gevestigd aan De Hulteweg 11 in Coevorden staat het bedrijf op het punt te verhuizen naar de Phileas Foggstraat in Emmen. Eigenaren Michael van de Pol en Siebren Moolenaar hebben ruime ervaring in deze vakgebieden en delen graag de diensten van het bedrijf en de nieuwste ontwikkelingen.

Michael: “We zijn een paar jaar geleden als team van twee begonnen met het bedrijf en sindsdien groeien we hard. Met onze gecombineerde expertise bieden we een breed scala van diensten aan.”

Airco’s zijn momenteel bijzonder in trek. Michael legt uit: “Wij zijn geautoriseerde dealers van onder andere Gree, Mitsubishi Heavy Industries, Haier en Daikin. Nu de stookkosten zijn gestegen, is er veel vraag naar airco’s die ook kunnen verwarmen. Dit kan worden gecombineerd met een warmtepompboiler. De investeringskosten zijn in verhouding tot een warmtepomp aanzienlijk lager. Bovendien leveren en installeren we niet alleen, we verzorgen ook onderhoud aan de producten die we installeren. Ook mag je ons vragen voor de wat minder ingrijpende installaties zoals het aanpassen en vervangen van meterkasten.”

Naast de aanstaande verhuizing en de bouw van de showroom met experiencecenter heeft M&M Installatie nog meer toekomstplannen. “We willen onze activiteiten uitbreiden tot totaalinstallateur. Hiervoor kunnen we extra medewerkers gebruiken. Op dit moment hebben we een team van tien mensen, die stuk voor stuk praktische ervaring combineren met theoretische kennis. Uiteraard krijgen zij de kans om zich te richten op het werk dat hen het meest aanspreekt.”

Michael benadrukt dat alle werkzaamheden grondig worden uitgevoerd. “De installaties moeten veilig zijn en daarom werken we volgens de geldende regelgeving.” M&M Installatie is bovendien een STEK-erkend bedrijf. Dit betekent dat het bedrijf voldoet aan de eisen van de Stichting Erkenningsregeling voor de Uitoefening van het Koeltechnisch Installatiebedrijf. Uiteraard geldt dit voor alle deelgebieden en zo blijft het hele team zich altijd ontwikkelen.

Kortom, het bedrijf biedt een breed scala van expertise, beschikt over uitgebreide kennis en ervaring op diverse terreinen en houdt zich strikt aan de geldende en veiligheidsvoorschriften.

M&M Installatie

De Hulteweg 11 Coevorden

www.mminstallatie.nl