Slomp Vloeren levert een scala van pvc-vloeren

Ronni Slomp heeft al een aantal jaren zijn bedrijf Slomp Vloeren. “Ik richt me met mijn bedrijf vooral op de pvc-vloeren. De vloeren hebben een mooie uitstraling. Het is matter dan laminaat en is niet zo gehorig.”

Slomp houdt zich al lang bezig met vloeren. “Toen ik 17 was, zat ik reeds in de woninginrichting. Dat werk heb ik tot m’n 34ste gedaan, daarna heb ik een tijd bij Forbo in Coevorden in de productie gezeten.”

Toen kwamen de pvc-vloeren van Allura op de markt. “Ik ben toen voor mezelf begonnen. Zo’n vier jaar lang combineerde ik dat met het werk bij Forbo. In 2018 besloot ik me geheel op mijn eigen bedrijf te richten.” Bij zijn werkzaamheden krijgt hij met enige regelmaat hulp van zijn vader, zoon en schoonzoon. Zijn vrouw doet de administratie.

Foto: Esselien de Groot

Mooi product
Ronni vindt het mooi om mensen blij te maken. “Je komt bij een lege woning en als je weggaat kunnen de mensen hun meubels erop zetten.” Hij levert de meeste vloeren aan particulieren. Hij heeft zijn showroom aan de Ermermarkeweg 28 in Veenoord. “Hier kunnen ze mensen op grote stalen kijken en kiezen wat het beste bij hen past. Het afgelopen jaar heb ik veel visgraatvloeren verkocht. De kleuren zijn heel verschillend en er is veel keuze in breedte en lengte van de planken. Pvc is gewoon een mooi product. Het heeft geen onderhoud.”

De showroom is geopend op afspraak. Het telefoonnummer van Ronni Slomp is 06-13028490, mailen kan ook: slomppvcvloeren@hotmail.com.