D&G Techniek staat voor betrouwbaarheid en innovatie

Acht jaar bestaat D&G Techniek Tuin- en Parkmachines inmiddels. Derk Anholts en Gerwin Hanken zijn begonnen met hun activiteiten als hobby. Tot en met 2017 was het bedrijf gevestigd in Schoonebeek en verhuisde toen naar een bedrijfspand aan de Europaweg 17a in Nieuw-Schoonebeek.

“Derk en ik kennen elkaar al van de kleuterschool”, vertelt Gerwin. “We hebben eerst ander werk gedaan. Ik was actief in de technische kant van het loonwerk en deed een hbo-opleiding (agrotechniek & management) aan Aeres Hogeschool in Dronten. Derk werkte toen in Schoonebeek. We besloten gezamenlijk het bedrijf te beginnen.”

Foto: Martin Koers

Het klantenbestand van D&G bestaat voor 70 procent uit particulieren en voor de rest uit bedrijven. Gerwin: “We hebben alles op het gebied van tuin- en parkmachines. Een van onze specialismen is robotmaaiers, waarvan we diverse merken onder één dak hebben. Bij de aanschaf van een robotmaaier moeten de klanten goed advies krijgen en dat geven we graag. Klanten zijn welkom bij ons op het bedrijf, maar we gaan ook wel naar de mensen thuis.”

Naast de verkoop houden Gerwin en Derk zich bezig met onderhoud, service en reparatie. Service wordt geboden in de werkplaats en vanuit de servicewagen. “Wij hebben”, vertelt Gerwin, “goede merken. Bij ons staan betrouwbaarheid en innovatie voorop. We houden van kwaliteit.” Dat geldt ook voor de occasions.

D&G Techniek is geopend op zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur en van maandag tot en met vrijdag en op zaterdagmiddag op afspraak. Bellen voor een afspraak kan naar 06-26396256. Meer weten over het bedrijf? Kijk dan op www.dgtechniek.nl of op grasrobot.nl